Sunday, July 19, 2009

DEBAT PIALA MUSLEH

SALAM....
tak ingat nak citer pasal debat aritu..tahniah pada pasukan debat kerana berjaya ke SEMI FINAL bagi debat BM..naim(2kali dpt pendebat terbaik), hikmah, maryam, anis....sangat bersemangat...BM menang 4 persidangan dan kalah 2..menewaskan Sek Islam Adni, SMI Hira', SMI Al Islah, Sri Aiesya International school. dan 2 kali kalah nga Al Amin Gombak(mmg dijangka coz persediaan diorg sgt hebat) . BM di rangking ke ke 3 slps SMI Al Amin, SMIHidayah Johor..
Persembahan debat BArab n BInggeris tidak kurang hebat..wkupun tidak berjaya ke SEMI Final, namun menang jugak wlu tak sebanyak BM.BI kalahkan Al Kauthar International School,Indonesia..B.Arab kalahkan SRI Aiesya IS..
tahniah untuk semua pemenang..Insyaallah kita cuba lagi tahun hadapan. Mg pengalaman ini menguatkan lagi dakwah dan tarbiyah kita..

(sory tak sempat nak papar gambar.x transfer lagi)
buat semua pel SMI Aman,Xsmi,alumni SMI-8 julai wakil Kelantan untuk pertandingan Spell it Right(SIR) juga adalah peserta SMI Aman- Muhammad Na'im Che Rahimi..jemput hadir untuk bagi sokongan.. tempat maybe Perpustakaan Negara..